quinta-feira, 3 de novembro de 2016

Boaventura de Sousa Santos: Tercera edició del cicle D.O. EuropaMoviments socials i democràcia. És possible una nova Europa? 

Tercera edició del cicle D.O. Europa, amb converses amb pensadors i intel·lectuals internacionals que busquen comprendre millor aquesta construcció social, econòmica, institucional i d’identitat compartida que és Europa, així com els valors que porta associats.


Boaventura de Sousa Santos (Coïmbra, Portugal, 1940) És doctor en Sociologia del Dret per la Yale University i professor catedràtic de Sociologia de la Universidade de Coimbra. Es director del Centre d’Estudis Socials i del Centre de Documentació 25 d’Abril d’aquesta mateixa universitat. A més a més, és professor distingit de l’Institute for Legal Studies de la University of Wisconsin-Madison. Se’l considera un intel·lectual amb reconeixement internacional en l’àrea de les ciències socials, popular al Brasil per la seva participació en diverses edicions del Fòrum Social Mundial. Ha publicat treballs sobre globalització, sociologia del dret, epistemologia, democràcia i drets humans.
Com sempre, la periodista Mònica Terribas actuarà com a comissària i conductora.

http://elbornculturaimemoria.barcelona.cat/activitat/boaventura-de-sousa-santos/

Sem comentários:

Enviar um comentário

Nota: só um membro deste blogue pode publicar um comentário.